/* change text on add-to-cart-button pr product */

Privatlivspolitik

Persondatapolitik for Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark (FHHD)

(opdateret 2.8.2018)

FHHD er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af de services, der tilbydes af FHHD.

FHHD tilstræber, at du føler dig tryg ved behandlingen af dine personoplysninger. FHHD behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til FHHD deles med UnoEuro Danmark A/S, som hoster hjemmesiden. Der er indgået databehandleraftale med UnoEuro Danmark A/S. Aftalen kan rekvivreres ved henvendelse til: info@fhhd.dk.

Hvornår indsamler og anvender FHHD dine personoplysninger

FHHD indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  • Når du indmelder dig som medlem af FHHD eller udøver medlemsaktiviteter.
  • Når du tilmelder dig som medlem af FHHD eller ønsker at gøre brug af FHHD indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af FHHD, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Ligeledes bruges dine oplysninger:

  • for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig
  • for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud
  • for at kunne modtage til- og frameldinger til aktiviteter og I denne forbindelse indsamler FHHD alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og emailadresse.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til FHHD.

Hvornår videregiver FHHD dine personoplysninger

FHHD kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:

  • leverandører FHHD samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med administration af dit medlemskab for eksempel leverandører af services, tjenester og support (inklusiv når dette relaterer sig til medlemstilbud)
  • ​hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos FHHD.

Hvordan beskytter FHHD dine personoplysninger

FHHD har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. FHHD sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og FHHD kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå FHHDs sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som FHHD behandler om dig, kan du rette henvendelse til info@fhhd.dk.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger FHHD behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode FHHD om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos FHHD er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i FHHD’s indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om, at registrerede oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald, kan FHHD ikke tilbyde dig de services, der fremgår af aftalen og dit medlemskab ophører.

Hvor længe opbevarer (Foreningens navn) dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos FHHD gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab af FHHD), eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Hvad sker der, når FHHD ændrer denne persondatapolitik

FHHD opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at vi præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre overholdelse af gældende lovgivning. Dette medfører, at FHHD løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver FHHD dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan findes på www.fhhd.dk

Henvendelser og spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:  info@fhhd.dk.