/* change text on add-to-cart-button pr product */

Formand og kasserer

Jeg er uddannet hos Hypnosehuset Danmark, og har efterfølgende videreuddannet mig hos Adam Eason. Jeg har ikke hypnoseprakis for tiden, men er på vej med et nyt projekt. Derudover arrangerer jeg af og til kurser i Danmark for hypnosekollegerne – primært med udanlandske hypnotisører. Tidligere har jeg haft Jørgen Rasmussen, Jacquins og Melissa Tiers.

Min mission for FHHD i det kommende år er, at vi finder en god måde at balancere den udfordring, det er, både at favne bredt, rumme show, street og terapi og så samtidig arbejde med svære ting som etik og påvirke myndigheder og sundhedsforsikringer, snakke om hvad god kvalitet er osv.

Det vigtigste for mig er, at vi kan være sammen, lære af hinanden, udfordre hinanden, grine sammen, hypnonørde sammen og blive bedre sammen.