Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark

Tusind tak

Vi værdsætter dit medlemsskab

Vi opdaterer vores hjemmeside og systemet bag til håndtering af medlemsdatabase, betalinger, mailsystem osv.

Derfor har vi brug for din hjælp til at få det opdateret. Vi er virkelig taknemmelig for dig som medlem og at du vil være med til at gøre FHHD til en endnu bedre forening.

 

Hjælp os med få enkelte trin

1

Vælg link herunder til fortsættelse/gentegning af dit medlemskab og forsikringsaftale

Indtast betalings oplysninger og dit medlemskab fortsætter ud fra den dato du sidst har betalt

NOTE: Det er vigtigt at du anvender samme oplysninger (Navn & email) som du allerede er registreret med.

2

Der skal indtastes oplysninger for hver aftale du vælger, for at det bliver registreret rigtigt. Dvs. du både skal indtaste dine oplysninger for medlemskab og igen for din forsikringsaftale hvis det ønskes.

Har du ikke en forsikringsaftale gennem os i dag, men ønsker det, vælger du link for
“Ny forsikringsaftale” 

3

Når du har opdateret oplysninger for dit medlemskab og evt. forsikring, vil du modtage en email med information om adgang til medlemssiderne, forsikringspolice m.m. 

 

 

Når du har opdateret dine oplysninger, vil vi i systemet få tilrettet betalingsdato, så det fortsætter som hidtil.

Har du fx betalt for dit medlemskab den 4. juni 2023, vil du først betale igen den 4. juni 2024 – Der trækkes altså IKKE penge på dit kort nu.

Er dit medlemskab ikke betalt for det sidste løbende år eller mere, vil betalingen foretages 30 dage efter din gentegning. Der kan være flere årsager til dette. Fx en systemfejl fra vores side af, at dit betalingskort har været udløbet, eller der er skiftet bank etc., du har holdt en pause men ønsker nu at være medlem igen. Uanset årsag værdsætter vi meget at du vælger at opdatere dine oplysninger og være en del af FHHD foreningen 🙂

Forsikringspræmie vil ved gentegning, fortsætte med at blive opkrævet den 1. januar. Ved nytegning af forsikring vil du betale forholdsmæssigt fra d.d. og frem til 1. januar, hvorefter der vil blive betalt helårlig fremadrettet.

Som en ekstra tak for din indsats, hjælp og interesse i FHHD ved dit medlemskab, vil vi over tid (i løbet af sensommeren)  gøre alle optagelser fra vores konferencer tilgængelige for dig på medlemssiderne. 

 

Du kan læse de generelle vilkår her. Vilkårene gælder for alle forsikringerne.

Hovedforfald for præmien er 1. januar hvert år. Det betyder, at du ved tilmelding vil blive opkrævet et forholdsmæssigt beløb for den tid, der er fra nu og frem til 1. januar.

Herefter trækkes den fulde præmie hver 1. januar.  Du skal selv sørge for at afmelde evt eksisterende forsikring, hvis du har en i forvejen. Forsikringen gælder med det samme, du har bestilt, så vent med at bestille, til din nuværende erhvervsforsikring er tæt på ophør. 

Erkendelse

Super glade er vi fra FHHD´s side af for at få det hele opdateret og sat i nye rammer, der gør det hele sikker, mere optimalt og nemmer for os alle fremadrettet som forening. Men…

… vi må erkende at der måske kan ske fejl i processen med at få et helt nyt system op at køre for os alle som medlemmer. Der skal gøres noget manuelt i processen bag kulisserne og som mennesker kan vi fejle. Hvis det sker håber vi på din forståelse for det kan ske og at vi i fællesskab får det løst på bedste måde. 

Har du spørgsmål, eller er i tvivl om noget, så kontakt os endelig på web@fhhd.dk og vi vil svare dig hurtigst muligt.

Tak for din tid og hjælp med de bedste ønsker for din dag

Hvad siger vores medlemmer i FHHD

Hvorfor være medlem?

Vi har passionerede medlemmer der ønsker det bedste for dig der vil være med i vores forening til vækst

23 +
Passionerede medlemmer

For mig er FHHD muligheden for at være en del af et forum hvor jeg både kan mødes og hygge med kollegaer, skabe ny bekendtskaber, deltage i spændende undervisning af udenlandske såvel som danske dygtige gæstetalere, blive beriget af kollegaers kompetencer og erfaringer. 

Derudover er der de fordele jeg har ved at være medlem, f.eks en langt billigere forsikring.

~ Jette Brith Diaby

Jeg var lidt skeptisk på hvad FHHD var. Jeg valgte dog at blive medlem og var nysgerrig og det fortryder jeg ikke. 

Sikkert et skønt fælleskab at blive medlem af.

Det føles som at få kollega, sparringspartner som jeg kan søge til eller stille spørgsmål i Forum og så den årlige konference som gøre at vi mødes og det er så skønt, her dele vi styrke, erfaring og meget mere.

Hvis du leger med ideen om du skal være medlem eller ej så tøv ikke det er det hele værd

En kærlig hilsen fra mig til jer der ude.

~ Agust Helgi Helgason

Jeg får meget ud af mit FHHD medlemskab.

Som selvstændig savner jeg kolleger, men har her et fantastisk netværk og fællesskab der giver mulighed for at dele viden og få inspiration.

Den årlige konference er uundværlig for mig og giver energi til resten af året. Det er vigtigt at vi har en organisation hvor vi står sammen og styrker vores fælles interesser.

Endelig er jeg som medlem med til at vise klienterne min profil og min seriøsitet.

~ Kim Oechsle

Jeg er medlem af FHHD fordi jeg mener at der er styrke i samarbejde.

I foreningen har jeg oplevet et dejligt sammenhold med kolleger, sparring, supervision, inspiration og alt det andet, som vi som terapeuter har brug for.

Som hypnotisør/hypnoterapeut kan det let blive et arbejde hvor vi er helt alene med vores klienter. Det vokser vi ikke af. Det bliver vi sundere af.

I FHHD har jeg kun oplevet samarbejde og vidensdeling, støtte og hjælp, og det har været en fornøjelse at give tilbage.

~ Keld Petersen

Jeg deltager med glæde på FHHD konferencen, som inspirerer, bekræfter og videreudvikler mit hypnoterapeutiske arbejde.

Jeg oplever dygtige kollegaer, der på bedste vis beriger med erfaring og personligheder via oplæg og/eller hyggelige snakke i løbet af konferencen.
Topprofessionelle oplægsholdere inviteres ind udefra, som er med til at gi’ oplevelsen af, at vi alle mestrer noget unikt 🙏🏼 i et tillidsfuldt fællesskab, som inviterer til spændende samtaler.

Der er lagt op til hyggeligt samvær, lækker mad i smukke omgivelser.
En konference der rækker ud over hverdagen.

Jeg kører altid hjem med inspiration, smil og sparring fra skønne mennesker 🤩

~ Tove Risbjerg