/* change text on add-to-cart-button pr product */

FHHD’s hypnose konference 2022!

Tilmeldingen til FHHD’s hypnose konference 2022 er nu åben – tryk på knappen for at købe din billet nu! Læs mere om indholdet nedenunder billedet.

 

Pre-konferencekursus: Fredag d. 25. marts 2022, 9.00-16.00 – Workshop med Melissa Tiers:

Integrativ Hypnose 2.0 : Praktisk Neurovidenskab
I denne endagsworkshop lærer Melissa Tiers dig en dynamisk form for forandringsarbejde på flere niveauer. Du lærer en kombination af samtalehypnose, Ericksonian hypnose, NLP, priming og hukommelsesrekonsolidering for at skabe varig og generativ forandring. Denne fuldt ud tilpasningsdygtige protokol vil give dig en struktur til at fremme selvstyret neuroplasticitet. På samme tid bevæbner du dine klienter med magten til at ændre deres egne vante mønstre for at handle, tænke og føle anderledes.
Indhold:
• Erkendelses neurovidenskab
• Polyvagal teori
• Hypnose til Legemliggørelse af erkendelser for at ændre ubevidste filtre
• Omskrivning følelsesmæssige triggere og hukommelse
Du lærer at bruge alt det du i forvejen ved om hypnose og integrere det med et nye værktøjer.

Lørdag d. 26. marts 9.15-10.45 – Vægttab

At hjælpe overvægtige til at tabe sig og forblive slanke er ikke nogen nem sag, i en kultur fuld af flere og flere let tilgængelige fristelser, og hvor købmænd og reklamefolk har allieret sig med adfærdsforskere til at finde ud af, hvordan man påvirker folks underbevidsthed til at købe mest muligt.
Den mest ordinerede kur er slankekure, motion og tag dig sammen. Det har stort set ingen varig effekt.
Som hypnoterapeuter kan vi gøre en forskel. Thara kommer med sit bud på hvordan og hvor man kan sætte ind. Hun vil give tilhørerne en indsigt i, hvad det er denne her målgruppe bøvler med og hvilken vejledning og mål for terapien man kan bruge.
 
Thara er indehaver af Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh i Hammel. Hun er uddannet hypnoterapeut, psykomotorisk terapeut og kostvejleder og har arbejdet med vægttabsklienter i længere holdforløb de sidste 4 år.
 

Lørdag d. 26. marts 11.00-15.00 – Melissa Tiers:

Hypno-psykodeliske oplevelser og terapeutiske forandringer:

Der dukker mere og mere forskning op som indikerer at psykedeliske stoffer kan have gavnlig terapeutisk effekt. Selv de mest konservative forskere er ved at være overbevist om effekten.

I dette oplæg vil Melissa Tiers vise hvordan du skabes ændredede bevidshedstilstande der typisk er forbeholdt psykedelika vha. en kombination cellulær hukommelse, hypnotisk trance, åndedræt.

 

Lørdag d. 26. marts 15.30-17.00 – Erotisk hypnose:

Hypnose kan bruges til mange andre ting end lige terapi. Det vil Keld Petersen gerne fortælle om, og vise eksempler på i sit foredrag om Erotisk Hypnose. Lær mere om en lidt mindre kendt side af hypnosen, bliv inspireret, og få en sjov oplevelse – måske endda på scenen hvis du tør?
Et ærligt og ligefremt foredrag, hvor Keld dels viser denne spændende og sjove side af hypnose, og dels fortæller om sit virke som hypnoterapeut med fokus på seksuelle udfordringer, med klienter fra hele verden.

 

Søndag d. 27. marts 9.00-10.30 – Forskning i hypnose til hjerneskadede:

Jeppe Schjøtz er den primære hypnotisør på det aktuelle projekt i Silkeborg om hypnose til senhjerneskadede.
Jeppe vil fortælle om:
– Personlige erfaringer med at deltage som hypnotisør i det aktuelle projekt.
– Hvordan forskningsprojektet er bygget op.
– Hvordan der arbejdes med hjerneskade i projektet. (Der må ikke udlevere scripts, men der fortælles om tilgangen til det)
– Andre personlige erfaringer fra arbejdet med hjerneskadede i klinikken.
– Egne teorier om hvordan hypnose hjælper ved hjerneskade.

Søndag d. 27. marts 10.45-15.00 – Magic Amit

Som en af ​​Storbritanniens førende tryllekunstnere har Amit Badiani (Magic Amit) perfektioneret den mystiske magi kombineret med hypnose i mere end et årti og har begejstret gæster ved en lang række firma- og sociale arrangementer i London, Leicester og Midlands.
 
Amit er kendt for sin fantastiske nærbillede magi og forbløffende tankelæseevner, der aldrig fejler i at både begejstre og intrigerer. Men han er også en eftertragtet hypnose behandler som med sin afslappede personlighed og naturlige karisma vil dele sin viden og magi med os.