/* change text on add-to-cart-button pr product */

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Overbygningsuddannelse · Bliv Momsfritaget hypnoterapeut

8. september 2022 kl. 9:00 - 5. november 2023 kl. 17:00

35.500kr

Titel: Avanceret Master hypnoterapeut med psykoterapeutiske færdigheder

 

 • Kender du til vigtigheden af det dybe procesarbejde med dig selv for at blive en virkelig dygtig og velfunderet terapeut eller vil du gerne opleve det?
 • Vil du gerne øge din faglighed, saglighed og dit terapeutiske fundament gennem hands-on proces-orienterede nye metoder og redskaber samt arbejde med dig selv som terapeut?
 • Vil du gerne tiltrække flere klienter på baggrund af din grad af uddannelse, faglighed, signalværdi og kompetence-/fagområder?
 • Vil du gerne give dig selv en gave for livet?

Så er denne overbygnings-uddannelse sikkert noget for dig!

Uddannelsen svarer til 410 lektioner

Og JA!! Det betyder noget, at dine mulige kommende klienter kan se, at du har Danmarks længste uddannelse indenfor hypnoseterapi!

Vores klienter bliver mere og mere kritiske og undersøger gerne markedet grundigt inden de vælger den hypnoterapeut som skal “ind og rode med deres sind” 🙂

Dette er ikke kun en investering i din fremtidige praksis, det er også en investering i dig selv!

Uddannelsen strækker sig over 1 år og 2 måneder og består af intet mindre end 27 undervisningsdage fordelt på 7 moduler.

Denne overbygningsuddannelse er samtidig springbræt til Del 3 · den 2,5 årige videre-uddannelse til Integrativ Holistisk Psykoterapeut.

Bliv den hypnoterapeut klienter gerne kører 3 timer for at få behandling af!

Med denne overbygning på hypnoterapeut uddannelsen tager vi dig til nye højder som professionel hypnoseterapeut. Vi arbejder både med dine faglige kompetencer og udvikling samt din egen selvudvikling.

Relationsarbejde og relationens betydning er afgørende for det terapeutiske arbejde og dette vil gå igennem hele uddannelsen som ”den røde tråd”.

Uddannelsen stiler mod at arbejde dybdegående med dine terapeutiske færdigheder samt egenudvikling for både at øge din tillid til dine egne evner samt at kunne hjælpe dine klienter endnu bedre.
Formålet er at du bliver endnu mere fagligt og personligt velfunderet som terapeut og med fokus på egenudvikling og nye metoder og redskaber, at gøre dig tryg og super-stærk som udøvende hypnoseterapeut

Under hele uddannelsen vil der også være fokus på selvudvikling, hvem du er i terapeutrollen samt egne temaer. Det er ved at kende os selv, at vi lærer at kunne se, høre, forstå og mærke andre mennesker samt at kende vigtigheden af at adskille os selv fra klienten, være opmærksom på egne skyggesider etc.

 

Du bliver bl.a. uddannet indenfor: (OBS: ændringer kan forekomme)

 • Terapeutrollen · grundlaget for al professionel og succesfuld terapi
 • Psykoterapi og metoder
 • Psykosomatik samt behandling af allergier med hypnose
 • Traume-behandling + metodik
 • I.P.A adfærdsmodellen
 • Hypnose med børn og familier
 • CBH, Kognitiv Hypnoseterapi (herunder effektive evidensbaserede metoder til at behandle alle former for angst)
 • At arbejde med sexologiske problemstillinger og dysfunktioner. Hvad betyder vores tilknytningsmønster i det terapeutiske rum?
 • Hvordan udspiller vi vores dramaer igen og igen – og hvorfor?
 • Og meget mere.

   

  Næste hold starter d. 8. september 2022.
  Modulerne ligger som følger:

  • Modul 1: 8. – 11. sept. 2022
  • Modul 2: 10.-13. nov. 2022
  • Modul 3: 19.-22. januar 2023
  • Modul 4: 30. mar. – 2. april 2023
  • Modul 5: 22.-25. juni 2023
  • Modul 6: 31.aug.-3.sept. 2023
  • Modul 7: 3. – 5. nov. – 2023

   Økonomi:

   Prisen for Uddannelsen til Momsfritaget Hypnoterapeut med opstart 8. september 2022 er kr. 39.000,-

   Denne økonomiske investering er endda hurtigt tjent hjem igen, når du ikke længere skal betale moms for dine klient-sessioner (25%) men derimod kun betale lønsumsafgift. (Ca. 4,12%)

   Early bird:
   –  ved tilmelding inden d. 1.april kan du opnå early bird rabat på kr. 3.500,-

   OBS: Husk at du kan fratrække beløbet for denne overbygningsuddannelse i SKAT.

   Der er 16 pladser på holdet.

   Læs mere om uddannelsen på vores Hypnosehuset Danmark/DIHP´s hjemmeside HER 

   Tidligere studerende siger:

   “TAK – bare TAK! Jeg har taget overbygningen på Hypnoterapeut uddannelsen ved Louise Bohnstedt, Hypnosehuset Danmark i Vejle.
   Det har været en rigtig god og meget lærerig oplevelse. Louise har båret os alle igennem på hendes vinger, sammen med de virkelig dygtige undervisere vi har haft. Jeg har lært SÅ meget. Jeg har fået nogle fantastiske brugbare og sikre værktøjer med hjem i min værktøjskasse. Det gør mig i stand til at hvile frit og trygt i processen med mine klienter i min egen klinik. Ikke på noget tidspunkt har jeg fortrudt, at have valgt Hypnosehuset Danmark til at varetage ansvaret for min læring. Jeg har virkelig følt mig tryg og støttet hele vejen. Louise og de andre undervisere har været tilstede, og til at få fat i. Både i undervisningstiden, men også udover, hvor jeg altid har følt jeg kunne få hjælp og svar, hvis jeg havde spørgsmål. 

   Hvis du sidder derude og ikke ved, hvem der skal være din underviser og vejleder- så vil jeg uden tøven anbefale Louise og Hypnosehuset Danmark- med største glæde og stolthed.”

    

   Vickie Dissing

   – Tidligere studerende

    

   “..og hvilken værktøjskasse 🙂 Med overbygningen har jeg bare fået SÅ mange nye redskaber i min værktøjskasse. Nye tilgange i det terapeutfaglige arbejde muliggøres og jeg erfarer, at det ny tillærte har sin effekt, hvor jeg med nye teknikker skaber hurtige og målbare resultater. Selvudviklingen er den største grundsten at få lagt under uddannelsen. Finder du modet kommer du fuldt i mål – JEG fandt modet gennem rammen, som var sat 🙂 Respektfulde, tillidsfulde og seriøse medkursister åbnede op for at jeg igangsatte min faglige og personlige udviklingsrejse. Uden tvivl af største værdi for mig og ikke mindst banebrydende for fremtidige målsætninger. Jeg føler mig fri. ALLE undervisere har udbudt en SUPER tilrettelagt undervisning; god dynamik, ideelt flow mellem teori og praktiske øvelser, rollespil, live-demonstration og med færdigudarbejdet og direkte brugbart materiale føler jeg mig mere end rustet til det terapeutfaglige arbejde.

   Jeg giver hermed de bedste anbefalinger til Hypnosehuset Danmark 🙂 “

   – Berit Johannsen
   Tidligere studerende

 

Detaljer

Start:
8. september kl. 9:00
Slut:
5. november 2023 kl. 17:00
Pris:
35.500kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://hypnosehusetdanmark.dk/ser/uddannelse-til-momsfritaget-hypnoterapeut/

Arrangør

Hypnosehuset Danmark / DIHP · Dansk Institut for Hypnose og Psykoterapi
Telefon:
28137505
E-mail:
mail@hypnosehusetdanmark.dk
Hjemmeside:
https://hypnosehusetdanmark.dk

Sted

Vejle
Hældagervej 171
Vejle, 7120
+ Google Maps
Telefon:
28137505
Hjemmeside:
https://hypnosehusetdanmark.dk