/* change text on add-to-cart-button pr product */

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Overbygningsuddannelse · Bliv Momsfritaget hypnoterapeut

9. februar 2024 kl. 9:00 - 7. februar 2025 kl. 17:00

39.000kr

Titel: Exam. Avanceret Master hypnoterapeut med psykoterapeutiske færdigheder

 

 • Kender du til vigtigheden af det dybe procesarbejde med dig selv for at blive en virkelig dygtig og velfunderet terapeut eller vil du gerne opleve det?
 • Vil du gerne øge din faglighed, saglighed og dit terapeutiske fundament gennem hands-on proces-orienterede nye metoder og redskaber samt arbejde med dig selv som terapeut?
 • Vil du gerne tiltrække flere klienter på baggrund af din grad af uddannelse, faglighed, signalværdi og kompetence-/fagområder?
 • Vil du gerne give dig selv en gave for livet?

Så er denne overbygnings-uddannelse sikkert noget for dig!

Uddannelsen svarer til 410 lektioner

Og JA!! Det betyder noget, at dine mulige kommende klienter kan se, at du er seriøs, veluddannet og har Danmarks længste uddannelse indenfor hypnoseterapi!

Vores klienter bliver mere og mere kritiske og undersøger gerne markedet grundigt inden de vælger den hypnoterapeut som skal “ind og rode med deres sind” 🙂

Dette er ikke kun en investering i din fremtidige praksis, det er også en investering i dig selv!

Uddannelsen strækker sig over 1 år og består af 17 undervisningsdage fordelt på 6 moduler.
Herudover vil der være 2 dage med assistent-styret træning og 2 dage med gruppe-supervision. I alt 21 fremmøde dage.

 

Bliv den hypnoterapeut klienter gerne kører 3 timer for at få behandling af!

Med denne overbygning på hypnoterapeut uddannelsen tager vi dig til nye højder som professionel hypnoterapeut. Vi arbejder både med dine faglige kompetencer og udvikling samt din egen selvudvikling.

Relationsarbejde og relationens betydning er afgørende for det terapeutiske arbejde og dette vil gå igennem hele uddannelsen som ”den røde tråd”.

Uddannelsen stiler mod at arbejde dybdegående med dine terapeutiske færdigheder samt egenudvikling.
Formålet er at du bliver endnu mere fagligt og personligt velfunderet som terapeut og med fokus på egenudvikling og nye metoder og redskaber, at gøre dig tryg og super-stærk som udøvende hypnoterapeut

Under hele uddannelsen vil der være fokus på selvudvikling, hvem du er i terapeutrollen samt egne temaer. Det er ved at kende os selv, at vi lærer at kunne se, høre, forstå og mærke andre mennesker samt at kende vigtigheden af at adskille os selv fra klienten, være opmærksom på egne skyggesider etc.

 

Du bliver bl.a. uddannet indenfor: (OBS: ændringer KAN forekomme)

 • Terapeutrollen · grundlaget for al professionel og succesfuld terapi
 • Psykoterapi og metoder
 • Psykosomatik samt behandling af allergier med hypnose
 • Traume-behandling + metodik
 • I.P.A adfærdsmodellen
 • Hypnose med børn og familier
 • CBH, Kognitiv Hypnoseterapi (herunder effektive evidensbaserede metoder til at behandle alle former for angst)
 • At arbejde med sexologiske problemstillinger og dysfunktioner.
 • Tilknytning
 • Hvordan udspiller vi vores dramaer igen og igen – og hvorfor?
 • Og meget mere.

   

  Næste hold starter d. 9. februar 2024.
  Modulerne ligger som følger:

  • Modul 1: 9.-11. feb. 2024
  • Modul 2: 12.-14. april 2024
  • Modul 3: 14. – 16. juni 2024
  • Modul 4: 30. aug. – 1. sep. 2024
  • Modul 5: 15. – 17.nov. 2024
  • Modul 6: 6. – 7. feb. – 2025

   

  • Læs mere om uddannelsen på Hypnosehuset Danmark´s hjemmeside HER 

   Tidligere studerende siger:

   “TAK – bare TAK! Jeg har taget overbygningen på Hypnoterapeut uddannelsen ved Louise Bohnstedt, Hypnosehuset Danmark i Vejle.
   Det har været en rigtig god og meget lærerig oplevelse. Louise har båret os alle igennem på hendes vinger, sammen med de virkelig dygtige undervisere vi har haft. Jeg har lært SÅ meget. Jeg har fået nogle fantastiske brugbare og sikre værktøjer med hjem i min værktøjskasse. Det gør mig i stand til at hvile frit og trygt i processen med mine klienter i min egen klinik. Ikke på noget tidspunkt har jeg fortrudt, at have valgt Hypnosehuset Danmark til at varetage ansvaret for min læring. Jeg har virkelig følt mig tryg og støttet hele vejen. Louise og de andre undervisere har været tilstede, og til at få fat i. Både i undervisningstiden, men også udover, hvor jeg altid har følt jeg kunne få hjælp og svar, hvis jeg havde spørgsmål. 

   Hvis du sidder derude og ikke ved, hvem der skal være din underviser og vejleder- så vil jeg uden tøven anbefale Louise og Hypnosehuset Danmark- med største glæde og stolthed.”

    

   Vickie Dissing
   – Tidligere studerende

    

   “..og hvilken værktøjskasse 🙂 Med overbygningen har jeg bare fået SÅ mange nye redskaber i min værktøjskasse. Nye tilgange i det terapeutfaglige arbejde muliggøres og jeg erfarer, at det ny tillærte har sin effekt, hvor jeg med nye teknikker skaber hurtige og målbare resultater. Selvudviklingen er den største grundsten at få lagt under uddannelsen. Finder du modet kommer du fuldt i mål – JEG fandt modet gennem rammen, som var sat 🙂 Respektfulde, tillidsfulde og seriøse medkursister åbnede op for at jeg igangsatte min faglige og personlige udviklingsrejse. Uden tvivl af største værdi for mig og ikke mindst banebrydende for fremtidige målsætninger. Jeg føler mig fri. ALLE undervisere har udbudt en SUPER tilrettelagt undervisning; god dynamik, ideelt flow mellem teori og praktiske øvelser, rollespil, live-demonstration og med færdigudarbejdet og direkte brugbart materiale føler jeg mig mere end rustet til det terapeutfaglige arbejde.

   Jeg giver hermed de bedste anbefalinger til Hypnosehuset Danmark 🙂 “

   Berit Johannsen
   – Tidligere studerende

    

    

   “Hypnosehuset Danmarks overbygning på 410 lektioner har beriget mit liv med så meget i uddannelsens forløb og siden, både personligt og professionelt i min udvikling. En del af at være en dygtig terapeut er at kende sig selv og det har været en af det største gaver jeg har fået med. At arbejde i grupper i modulerne og i studiegrupperne imellem modulerne, inklusiv egen terapi, har bidraget enormt meget til forståelse af hvem jeg er og hvem jeg ikke er. Klarhed af det gavner mig ubegrænset. Uddannelsen er meget professionel, af høj standard, med berigende indhold fra underviserne i teori, praksis, samt egen erfaring som behandler. Det følte nærværende og personligt. Det har gjort min daglig praksis som hypnoterapeut endnu mere effektiv og betydningsfuld for både mig og mine klienter. Jeg kan stærkt og varmt anbefale denne overbygning.”

   Prue Bach
   – Tidligere studerende

    

    

   “En både personlig og faglig udviklende uddannelse. Undervisere med stort engagement og faglig stærke lige netop i deres niche. Det er en uddannelse med vægt på stor selvrefleksion via logbøger, studiegruppe, sparring, øvelser, klienter og undervisning.
   Jeg kan varmt anbefale uddannelsen og muligheden for både det brede perspektiv og muligheden for at sætte spot på egen niche. Jeg står stærkere i dag som terapeut både i mødet med klienter men i den grad også i mødet med min indre verden.”

   Laila Felicia Vester Nielsen
   – tidligere studerende

    

  Økonomi:

  Prisen for Uddannelsen til Momsfritaget Hypnoterapeut med opstart 9. februar 2024 er kr. 39.000,-

  Denne økonomiske investering er dog hurtigt tjent hjem igen, når du ikke længere skal betale moms for dine klient-sessioner (25%) men derimod kun betale lønsumsafgift. (Ca. 4,12%)

   

  OBS: Husk at du kan fratrække udgiften for denne overbygningsuddannelse i SKAT.

  Der er 14 pladser på holdet.

Detaljer

Start:
9. februar 2024 kl. 9:00
Slut:
7. februar 2025 kl. 17:00
Pris:
39.000kr
Hjemmeside:
https://hypnosehusetdanmark.dk/ser/uddannelse-til-momsfritaget-hypnoterapeut/

Arrangør

Hypnosehuset Danmark / DIHP · Dansk Institut for Hypnose og Psykoterapi
Telefon:
28137505
E-mail:
mail@hypnosehusetdanmark.dk
Hjemmeside:
https://hypnosehusetdanmark.dk

Sted

Vejle
Hældagervej 171
Vejle, 7120
+ Google Maps
Telefon:
28137505
Hjemmeside:
https://hypnosehusetdanmark.dk