/* change text on add-to-cart-button pr product */
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Minikonference med generalforsamling

20. september 2020 kl. 10:00 - 17:00

Pga. covid-19 har vi i år valgt at udsætte vores årlige konference til foråret 2021.

I stedet holder vi en endags minikonference med generalforsamling. Konferencen er i år kun for meldemmer, og de første 45, der tilmelder sig, kommer med helt gratis. Skulle der komme flere end de 45 tilmeldinger, vil vi herefter opkræve 528 kr svarende til FHHD’s udgifter pr deltager.

Der vil være frokost, kaffe og kage samt tre inspirerende oplæg/workshops.

Medlemmer kan tilmelde sig dagen her

Program

10:00-12:00

Oplæg rum 1: Flemming Tiro Lund

Oplæg rum 2: Heidi Ranthe

12:00-13:00 Frokost
13:00-15:00 Generalforsamling
15:00-15:30 Kaffepause
15:30-17:00 Oplæg rum 1: Susanne Hjøllund Kjeldsen

Oplægsholdere

Tiro´s fugle eller kendt som DiSC.

Simpelt redskab så klienten kan se sig selv udefra og få værktøj til at træne i en accept af egen persontype, en indsigt i hvilke parametre der evt. skal skrues op og hvad der bør skrues ned. Samt forståelse for reaktion ved møde med andre eller samme persontyper. Det bliver ikke et stillesiddende indlæg; du skal lytte, deltage, mærke, lege og have et oprigtigt ønske om at få en forandring med hjem, og du skal huske: vil vi ændre på verden, så starter vi ved os selv.

Flemming Tiro Lund er hypnoseterapeut og coach, fuldtidsarbejdende i sin klinik, hvor hans hovedområde er, at hjælpe klienter, der er havnet i stress, depression og angst. Han er tilknyttet forskellige sportsklubber, samt står for den mentale træning for Dansk Bokseforbunds landsholdsboksere. Og han underviser virksomheder, foreninger og teams i profilværktøjet DiSC.

 

 

 

I oplægget vil Susanne have fokus på, hvor afgørende kontakten er med forældrene for at få et godt forløb med barnet. Hun vil tale om betydningen af forældrene og deres ageren – for barnets indre, i hjemmet og opvæksten – og ikke mindst i behandlings øjemed.

Derudover hvor afgørende et element, det er, at få en god kontakt med forældrene, forventningsafstemt og vide sig sikker på, at de er klædt på til at være en positiv del af processen. Ikke mindst hvad der kan ske, hvis de ting ikke er på plads. 

-Så hvordan får vi skabt de bedste rammer for succes med vores arbejde med børn – og herudfra hjælpe en masse børn og familier til en endnu bedre hverdag.

Susanne er Master hypnotisør, hypnoterapeut og instruktør. Hun er specialiseret indenfor børnehypnose, traume/angst/fobi forløsning, allergi behandling samt vægttab. Uddannet socialrådgiver og practitioner indenfor personlig udvikling og kommunikation og ejer af Hypnoterapi Kibæk.

Heidi har gennem sin opvækst lært at mestre afkodningen af kropssproget. Du vil få Heidis præsentation af sindet og dets funktioner, samt hvordan serierne “The Mentalist” og “Lie to me” er blevet en del af det arbejde Heidi laver i sin klinik. Du vil få en grundig gennemgang af de 7 mikro-udtryk vi mennesker bruger helt naturligt, og som vi spejler os i. 

Du får også et indblik i, hvor nemt kropssproget kan bruges sammen med hypnosen, og HVORFOR det at lyve er en naturlig del af os, og det er netop den del vi som terapeuter står overfor. 

Heidi blev uddannet Hypnotisør/hypnoterapeut i 2019 og har siden drevet klink i Rødby. Målet er at få synliggjort hendes arbejde bla gennem 100 gratis foredrag/oplæg i 2020 

Detaljer

Dato:
20. september 2020
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

FHHD
E-mail:
info@fhhd.dk
Hjemmeside:
https://fhhd.dk

Sted

Trinity Hotel & Konference Center
Gl. Færgevej 30, Snoghøj
Fredericia, 7000 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://trinity.dk/