/* change text on add-to-cart-button pr product */

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Meta-teknikken 29. oktober 2022

29. oktober 2022 kl. 9:00 - 17:00

1850kr

Lær META-TEKNIKKEN på en dag inkl morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe på Fjelsted Skovkro.
Det er en fantastisk metode der skaber resultater og giver højt humør, smil og grin hos både dig og klienten. Det ændrer din måde at arbejde på.
Læs mere på https://hypnotiseret.dk/metateknik

NB: Bemærk EARLY BIRD pris til de hurtige – dem der sørger for at kurset kan afholdes!

Drop dine scripts og bliv fri!
Meta-teknikken er din nye skabelon til at føre klienterne igennem den forandring de er kommet for. Det er ikke nødvendigt at huske scripts eller læse dem op. Du får mere frihed.
Meta-teknikken kan bruges som en teknik i sig selv. Du kan også bruge den under hypnose og skabelonen kan forbedre dine eksisterende hypnose-teknikker. Du kan bruge meta-teknikken som en almindelig coachende samtale uden det er tydeligt, at du bruger en teknik.

I kurset gennemgås både den neurologiske baggrund for meta-teknikken og flere anvendelsesmuligheder. Teknikken demonstreres og du får selv lov til at øve på de øvrige kursister, så du bliver rustet til at bruge teknikken selv. Du lærer også hvordan du skal skabe det rigtige mindset for forandring hos både klienten og dig selv, baseret på Barbers hypnotiske mindset, men i en moderne udgave.

Hele din klientsession kan bygges over meta-teknikkens struktur. NLP-teknikker som Swish, Visual squash m.m. er bygget over samme skabelon. Når du først har lært meta-teknikken, vil du genkende strukturen overalt. Vi gennemgår eksempler.
Meta-teknikken kan endelig anvendes som personlig teknik til alle former for forandring, så du kan give dine klienter en teknik med hjem eller anvende den selv.

Blandt de store fortalere for meta-teknikken er amerikanerne John Overdurf, som navngav og først beskrev meta-teknikken (eng. “Meta pattern”) og Melissa Tiers, som begger anvender det intensivt i deres praksis – og på sig selv.
Kim Oechsle fra hypnotiseret.dk anvender meta-teknikken i de fleste sessioner og har lært den direkte af Melissa Tiers.
Desuden inkluderer kurset viden om hvordan du skaber det rette mindset til forandring hos klienten – og det rette mindset hos dig selv, så du bliver bedst muligt rustet til at facilitere forandring.

Detaljer

Dato:
29. oktober 2022
Tidspunkt:
9:00 - 17:00
Pris:
1850kr
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://hypnotiseret.dk/kursus/meta-teknikken/

Arrangør

hypnotiseret.dk – Kim Oechsle
Telefon:
25522245
E-mail:
kim@hypnotiseret.dk
Hjemmeside:
http://hypnotiseret.dk

Sted

Fjelsted Skov
Store Landevej 92
Ejby, 5592
+ Google Maps
Telefon:
+45 6488 1660
Hjemmeside:
https://fjelstedskov.dk/