/* change text on add-to-cart-button pr product */

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kursus i meta-teknikken og

24. oktober 2020 kl. 9:00 - 17:00

Meta-teknikken er både en metode og en struktur, du kan bruge til at forstå og tilrettelægge din terapi. Du kan bruge meta-teknikken på alle typer problematikker. Det er en utroligt givende teknik for både din klient og dig selv, hvor du hjælper med at bruge klientens positive ressourcer til ny indlæring = forandring. Du kan bruge meta-teknikken som selvstændig teknik eller sammen med det, du plejer. Som coachende samtale eller som hypnose. Strukturen er nem og du kan glemme alt om scripts. Samtidig kan du dog også bruge meta-teknikkens struktur til at skrive scripts til andre sammenhænge, f.eks. gruppehypnose. Og meta-teknikken går igen i andre former for terapeutisk forandring.
Vi lærer teori, øver det i praksis og kommer også forbi følelser, hynotisk mindset og hypnoterapeutisk mindset. Hvordan du bedst skaber forandring for dine klienter.
Jeg har selv brugt meta-teknikken i flere år på mange forskellige problematikker, børn og voksene. Jeg har lært den direkte af Melissa Tiers. Jeg holdt kurset om meta-teknikken i februar 2020 og der var stor tilfredshed blandt deltagerne. 
Læs mere på hypnotiseret.dk.

Detaljer

Dato:
24. oktober 2020
Tidspunkt:
9:00 - 17:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://hypnotiseret.dk/kursus/meta-teknikken/

Arrangør

hypnotiseret.dk – Kim Oechsle
Telefon:
25522245
E-mail:
kim@hypnotiseret.dk
Hjemmeside:
http://hypnotiseret.dk

Sted

Fjeldsted Skovkro
Store Landevej 92
Ejby, 5592
+ Google Maps
Telefon:
64881660
Hjemmeside:
http://fjelstedskov.dk/