/* change text on add-to-cart-button pr product */

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FHHD Konference 2019

31. august 2019 - 1. september 2019

Igen i år kan du se frem til at brag af en konference i Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark

Vi har sammensat et program, der både taler til terapeuter og showfolket. Der er i år mulighed for at deltage en enkelt dag eller hele weekenden.

Køb din billet her

Vi har fire meget spændende indslag og er stolte af at præsentere:

Freddy Jacquin

Arrow technique and other super efficient tools (in English)

The Arrow Technique – learn from the man that created it – a reliable way to reduce or eliminate chronic pain and so much more. The workshop will also include the Armotion induction and the Jacquin powerlift induction. How to utilise the power of love to induce hypnosis and help people overcome and eliminate, pain and fear. And he will teach his Quantum healing, how to utilize hypnosis for physical healing. You will experience a wonderful hypnotic experience for increased learning and wellbeing in a group hypnosis session. Freddy Jacquin is the founder and Principal of the UK Hypnotherapy Training College, which he created in 1999. He has over the past 25 years, been influential in changing the perception of Hypnotherapy in general, and the use of trance specifically, as a therapeutic tool for positive change. Author of “HYPNOTHERAPY: Methods, Techniques & Philosophies”

Marcus Lewis

Magic, show and fast hypnosis (in English)

 • Fast and dramatic ways to hypnotise people whether that is impromptu or on stage
 • How to structure your demonstration for maximum impact
 • To wow others with your hypnosis skills
 • A new approach to the hypnosis hand- stick
 • How to mix pseudo-hypnosis with the real thing
 • Rapid hypnosis inductions that take seconds
 • Tips ans subtleties to add mystery
 • Routines for one or more participants
 • You will learn a magic trick to mix with your hypnosis
 • This intensive workshop will give you hypnosis skills

Marcus Lewis Professional Magician and Hypnotist from the U.K. He performs to a wide variety of audiences, close up, on stage, and in theatre and cabaret. Marcus was also part of the Head Hacking crew back in the days.

Michael Beligiannis

Super kort overblik over Kognitiv Adfærds Hypnoseterapi – CBH (på dansk)

Du lærer, hvad forskningen peger i retning af og fortæller om hypnose og hypnoseterapi. De øvelser, du bliver introduceret for i dette oplæg, er gennemtestede i kliniske miljøer med gode resultater, så du får noget, du kan tage med dig og anvende direkte i din praksis. Uanset om du vælger at bruge de idéer, der bliver præsenteret her, eller vælger at fortsætte med at gøre det, det du allerede gør i forvejen, vil det, du lærer i dette oplæg, med stor sandsynlighed kunne øge effekten, af det du allerede gør.

I dette oplæg får du mulighed for at lære:

 • At hypnose langt fra er trance. Man behøver ikke et ubevidst sind, (hvis et sådant overhovedet eksisterer).
 • Hvordan du med større sikkerhed kan skabe hypnotiske fænomener, og hvordan du kan bruge fænomenerne terapeutisk
 • Hvordan du skaber den mest optimale klient. De er med i hele processen, og er ikke i tvivl om, de er i hypnose, eller hvad deres rolle er.
 • Du lærer den mest brugte protokol inden for inden CBH til behandling af angst/stress mm.

Der er ikke tale om ikke én bestemt teknik/protokol eller det nye supersmarte, hurtigste værktøj, der slår alle andre. Til gengæld håber jeg at kunne lære dig, at tænke kritisk, tage stilling og vigtigheden af at tilpasse din behandling til klienten.
På denne introduktion til CBH er der langt fra tid nok til at kunne behandle alle aspekter, da der er tale om en hel behandlingsform og ikke blot en enkelt teknik/protokol. Men du vil få en god fornemmelse af, hvad det er.

Advarsel!!! Dette oplæg er ikke for dig, der vil bekræftes i det, du allerede ved. Til gengæld er det for dig, der gerne vil provokeres til at tænke nyt. Oplægget kan for nogle ligge langt fra, hvad deres opfattelse af, hvad hypnose er. Der er en anden side til hypnose, som ganske få hypnoseterapeuter er opmærksomme på. Dette på trods af, at forskning i hypnose længe har peget i denne retning. Så vær klar til, måske, at få flyttet dit syn og få set gamle teknikker i et nyt lys.

Anette Werner

To foredrag i forlængelse af hinanden (på dansk)

At læse og forstå forskning: En overordnet introduktion til forskning

Der findes efterhånden en del forskning inden for hypnose, men hvordan skal disse studier læses og tolkes? Og hvor kan man læse om studierne? Foredraget vil give dig en overordnet generel forståelse af forskning og hjælpe dig i gang med at finde frem til studierne.

Hypnose og forskning – med fokus på graviditet og fødsel

Oplægget vil omhandle klinisk hypnose med fokus på det obstetriske område. Du vil få et overblik over den forskning, der findes samt en introduktion til at læse og forstå forskningen. Oplægget vil været krydret med eksempler fra klinikken, altså mine erfaringer og eksempler på suggestioner.

 • Hvad siger forskningen om virkningen af hypnose – en generelt overblik
 • Den akutte patient – f.eks. patienter med akut smerte, patienter der skal have foretaget operative indgreb og tandlægebesøg
 • Lidt om placebo
 • Fokus på graviditet og fødsel
  • Hvad siger forskningen om hypnose og fødsel – herunder uddybning af et stort dansk studie?
  • De forskellige metoder HypnoBirthing, Klinisk hypnose, Hypnoreflexologimetoden m.m.

Anette Werner er jordemoder, sundhedsfaglig kandidat, ph.d. og klinisk hypnoterapeut. Hun har bl.a. lavet en afhandling om hypnose med fokus på fødsel og smerter, forsket og undervist, bidraget til fagbøger, er oplægsholder på kongresser, udviklet CD’er og manualer mm. til forskningsprojekter og undervisning

Program

Der tages forbehold for ændringer i programmet 

Detaljer

Start:
31. august 2019
Slut:
1. september 2019
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://fhhd.dk/vare/fhhd-konference-2019/

Arrangør

FHHD
E-mail:
info@fhhd.dk
Hjemmeside:
https://fhhd.dk

Sted

Comwell Korsør
Ørnumvej 6
Korsør, 4220 Danmark
Telefon:
58350110
Hjemmeside:
https://comwell.com/en/hoteller/comwell-hotel-korsoer