Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Din indre kognitive hypnopilot KAS-IN

16. september 2019 - 29. september 2019

7.500kr

Unik Mentalstærk Kommunikation, Adfærd & Selvledelsesudvikling med Innovativ Navigation, der er positiv målbart fra første dag

 • Hvem styrer og har kontrollen inde i dit indre ”cockpit”?
 • Er det dig, 2. piloten, autopiloten eller andre?
 • Hvem taler du med når du har en indre dialog?

KAS-IN er et fantastisk og anderledes effektivt kursus, der tager udgangspunkt i den evidensbaserede kognitive grundmodel, følelser, tanker, adfærd, krop der bliver krydret med mentalstærke værktøjer fra NLP/HNLP og med tilsætning af teknikker fra Mental træner specialist Timothy Callway der er opfandt Inner Game konceptet får du et inspirerende tankevækkende personligt udviklingskursus med værktøjerne og kompetencerne til, at hæve dit liv op på et højere niveau både professionelt og personligt. Allerede den første dag vil du kunne mærke den positive fremgang i din måde at tænke og i din adfærd.

Giver nedenstående udviklingsmuligheder mening og værdi for dig og troen på, at det vil gøre en kæmpe forskel for dig og har modet til, at ændre noget radikalt i dit liv, så TILMELD DIG NU og reserver din plads.

 • Værktøjer og kompetencer som giver dig en unik tilgang og adgang til dine klienter/kunder og samarbejdspartneres tanker og følelser (og dermed til deres sande motiver)
 • Mentalt fokus på dig selv og mulighederne for, at du kan udnytte dine styrker, selvledelse og kommunikationskompetencer optimalt (herunder din virksomheds og egne differentieringer).
 • Øgede færdigheder i at coache dig selv mentalt, så du kan være bedst, når det gælder!
 • Fokuseret bevidsthed om, at færdighed i, at arbejde med tanker og følelser, som er styrende for både din egen og ikke mindst dine kunders adfærd giver fantastiske positive resultater.
 • At få dine tanker og følelser udfordret og bearbejdet under forløbet, så uhensigtsmæssig vanetænkning kan blive ændret til mere positiv, værdiskabende og mulighedsfokuseret tænkning.
 • At få styrket din tro på at kunne lykkes – også uden for din komfortzone – og modet til at eksekvere.
 • Øgede færdigheder i sikringen af, at din ”salgsadfærd” er mere helheds- og forretningsorienteret (holistisk tilgang).
 • Øgede færdigheder i ”kognitiv tilgang” til planlægning, værdibaseret kommunikation, analyse/behovsafdækning, personlig præsentation, ”indvendings behandling” og personlig gennemslagskraft.

Forløbet er for dig, der ønsker et forløb med fokus på den praktiske færdighedstræning, som du kan gå direkte hjem og bruge kompetencemæssigt og mentalt.

Kurset er på 2 moduler af 2 dage.

Første modul er mandag d. 16/9  og tirsdag d. 17/9

Andet modul er lørdag d. 28/9 og søndag d. 29/9

Pris efter 2. september kr. 7.500,00 eks. moms

Early bird

kr. 6.000,00 eks. moms.

Tilmelding, reservation og betaling af min. et depositum på

kr. 2000,00 eks. moms eller hele beløbet inden d. 2.september sikrer dig Early bird prisen. Eventuel restbeløb skal være indbetalt inden kursets start ved d. 16.september.

Undervisningen vil indeholde masser af passion, glæde, engagement, indlevelse, inspiration, udfordringer, Aha oplevelser og masser af PMM (Positiv Movement Moments).

En spændende cocktail af praktiske, fysiske og mentale øvelser, teori, demoer, fællesaktiviteter, tests, gruppeopgaver og lidt hjemmearbejde og meget mere.

VIGTIGT! Dette kursus er KUN for DIG der virkelig ØNSKER, at tilføre en ny positiv dimension til deres liv, der vil forandre deres tanker, følelser, adfærd og krop personligt og professionelt.

Detaljer

Start:
16. september 2019
Slut:
29. september 2019
Pris:
7.500kr
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ronny Larsen
Telefon:
24620014
E-mail:
rl@rolar.dk
Hjemmeside:
https://www.rolar.dk

Sted

Valby
Aarestrupsvej
København, 2500 Danmark
+ Google Maps