Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Introkursus til CBH mod angst

2. november 2019 kl. 9:00 - 16:30

1500kr

Undervisning i Kognitiv Hypnoseterapi (CBH). En introdag til en evidensbaseret tilgang til hypnose mod angst.

 Kulturhuset Islands Brygge 18 , 2300 København,  2. november 2019 klokken 9.00-16.30

Underviser: HPD Hypnoseterapeut Michael Beligiannis

Som hypnoterapeut kender du sikkert til klienter, som ikke falder for dine hypnotiske tricks, nogle kalder det, at klienten gør modstand. Andre gange har du sikkert hørt folk, der slår øjnene op og siger ”det gik fint, men jeg tror ikke jeg var i hypnose” eller ”jeg var langt væk, kan ikke rigtig huske, hvad der skete”. Jeg kan selv huske usikkerheden, og tanker på ”gør jeg det rigtig? Hvad nu hvis klienten ikke kommer i hypnose? Hvad nu hvis den teknik, jeg bruger ikke virker, eller de ikke er dybt nok nede?”

Måske bruger du blot de teknikker du bruger, fordi det var dem din hypnoselærer lærte dig, og du fik at vide, at det var de mest effektive.

Du har sikkert allerede god erfaring og gode resultater med de teknikker, du bruger.

Hvad hvis du kan gøre det endnu bedre for dine klienter? Hvad hvis du kan undgå modstand, og kun have klienter der arbejder med? Hvad hvis du med alt, hvad du gør, kunne have solid evidens bag, så du med god samvittighed kan påstå, at dine teknikker virker på de fleste?

På denne introdag i CBH får du et indblik i, hvad Kognitiv Adfærds Hypnoseterapi indebærer. Du lærer, hvad forskningen peger i retning af og fortæller om hypnose og hypnoseterapi mod angst. De teknikker, du lærer på kurset, er gennemtestede i kliniske miljøer med gode resultater, så du får noget du kan tage med dig og anvende direkte i din praksis. Uanset om du vælger at bruge de terapeutiske teknikker, du lærer på kurset, eller vælger at fortsætter med at gøre det, det du allerede gør i forvejen, vil det, du lærer på dette kursus med sikkerhed, kunne oppe effekten, af det du allerede gør.

  • Du får redskaber til at arbejde med forskellige former for angst.’
  • Du får evidensbaserede teknikker til Hypnose/selvhypnose, som både du kan bruge i din klinik, og din klient vil kunne bruge til at skabe resultater på egen hånd, der hvor de måtte ønske det.
  • Du lærer at få større sikkerhed i skabe hypnotiske fænomener, og hvordan du kan bruge fænomenerne terapeutisk.
  • Du lærer hvordan du øger dine klienters forventninger til behandlingen.
  • Du lærer, hvordan du skaber den mest optimale klient. De er med i hele processen, og ikke er i tvivl om de er i hypnose.
  • Du lærer hvordan man gør en klient der responderer mindre godt bedre/god.
  • Du lærer, hvordan du tilrettelægger en behandlingsplan, så den passer perfekt til din klients problemstilling.
  • Du lærer, hvordan du skaber den bedste terapeutiske alliance med dine klienter som naturlig vil give bedre resultater uafhængigt af den terapeutiske tilgang.
  • Du lærer ikke én bestemt teknik/protokol eller det nye super smarte, hurtigste værktøj der slår alle andre, til gengæld håber jeg at kunne lære dig, at tænke kritisk, tage stilling og tilpasse din behandling til klienten.

Det er vigtigt at påpege, at dette kun er en introduktion til CBH mod angst. Der er langt fra tid nok til at kunne behandle alle aspekter, da der er tale om en hel behandlingsform og ikke blot en enkelt teknik/protokol.

Advarsel!!! Dette kursus er ikke for dig, der vil bekræftes i det, du allerede ved. Til gengæld er det for dig, der gerne vil provokeres til at tænke nyt. Dette kursus kan for nogen ligge langt fra, hvad deres opfattelse af hypnose er. Der er en anden side til hypnose, som ganske få hypnoseterapeuter er opmærksomme på. Det er på trods af, at forskning i hypnose længe har peget i en ”anden” retning. Så vær klar til måske at få flyttet dit syn og få set gamle teknikker i et nyt lys.

Detaljer

Dato:
2. november 2019
Tidspunkt:
9:00 - 16:30
Pris:
1500kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://system.easypractice.net/event/introkursus-i-cbh-mod-angst-f1853

Arrangør

Michael Beligiannis
Telefon:
22167324
E-mail:
book@gmail.com
Hjemmeside:
www.dinHypnose.dk

Sted

Kulturhuset Islands Brygge
Islands Brygge 18
København, 2300 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://kulturhusetislandsbrygge.kk.dk/