/* change text on add-to-cart-button pr product */
Mette Ploug Bergholt

Mette Ploug Bergholt

Formand og kasserer

Jeg er uddannet hos Hypnosehuset Danmark, og har efterfølgende videreuddannet mig hos Adam Eason. Jeg har ikke hypnoseprakis for tiden, men er på vej med et nyt projekt. Derudover arrangerer jeg af og til kurser i Danmark for hypnosekollegerne – primært med udanlandske hypnotisører. Tidligere har jeg haft Jørgen Rasmussen, Jacquins og Melissa Tiers.

Min mission for FHHD i det kommende år er, at vi finder en god måde at balancere den udfordring, det er, både at favne bredt, rumme show, street og terapi og så samtidig arbejde med svære ting som etik og påvirke myndigheder og sundhedsforsikringer, snakke om hvad god kvalitet er osv.

Det vigtigste for mig er, at vi kan være sammen, lære af hinanden, udfordre hinanden, grine sammen, hypnonørde sammen og blive bedre sammen.

Carlo Olavi Nemborg

Carlo Olavi Nemborg

Næstformand

Uddannet psykoterapeut MPF ved Essens
Udannet Hypnoterapeut/Hypnotisør ved Mads Aggerholm
Fulltime Selvstændig Hypnoterapeut/Hypnotisør med 5 klinikker rundt i dk

Berit Schrøder

Berit Schrøder

Jeg hedder Berit Schrøder, har praksis i Lyngby. Jeg er uddannet 5-Path Hypnoterapeut inklusiv en overbygning hos Hypnosehuset Danmark og har taget kurser hos bl.a. Melissa Tiers og Freddy & Anthony Jaquin. Jeg arbejder primært med stressramte og kvinder midt i livet i min praksis både som hypnoterapeut, coach og stressrådgiver.
I bestyrelsesarbejdet ønsker jeg at være med til at udbrede kendskabet til samt brugen af hypnose i Danmark samt skabe nogle fælles rammer for udøvende hypnotisører og hypnoterapeuter.

Ditte Hjort

Ditte Hjort

Sekretær

Jeg er 35 og bor i Billund med min mand og vores tre små drenge. Jeg blev uddannet hypnoterapeut i juni 2019 og ser klienter et par gange om ugen ved siden af mit arbejde som fysioterapeut. 

Uddannet hos Hypnosehuset DK, hvor jeg påbegynder overbygning til januar.

På både personligt og bestyrelsesmæssigt plan ønsker jeg, at kendskabet til hypnose og dens fantastiske virkemidler skal udbredes.

Jeg elsker hypnoseverdenen – og jeg er endda kun lige trådt ind! 

Henrik Rønberg

Henrik Rønberg

Jeg hedder Henrik Rønberg og har hypnoseuddannelse fra Fredholm & Schack Hypnose Academy og 5 Path hos Hypnosehuset Danmark.
Jeg vil arbejde for at hypnoterapi bliver en annerkendt uddannelse og accepteret af ”Det offentlige sundhedssystem” som komplementær behandling.

Frank S. Kristensen

Frank S. Kristensen

Frank S. Kristensen – www.hypnose-eksperten.dk, har arbejdet med en kombination af Hypnose & NLP, 1-on-1 samt i undervisning/uddannelse i 30+ år. 

Grundlæggende opfatter jeg mig ikke som behandler/terapeut, men snarere som mentaltræner eller “personlig udvikler”. Iflg. både Neuro-science og Kvantefysik, findes verden derude ikke derude, men snarere indeni; et produkt af hjerne, sprog og nervesystem. Min vision/mission i relation til hhv. mit virke, såvel som i FHHD-regi er derfor at være behjælpelig med redskaber og forståelsesrammer, der gør den enkelte bedre i stand til at påvirke/udvikle sit “indre”, for derigennem at opleve en mere konstruktiv virkelighed – “derude”.”

Simon Vester Christensen

Simon Vester Christensen

Suppleant

Certificeret hypnoterapeut og hypnotisør ved Shinhypnose v/Mads Aggerholm. Masterclass med Melissa Tiers og Freddy & Anthony Jacquin. Socialrådgiver ved UCSJ i Roskilde. Frivillig rådgiver i Børns Vilkår på Børnetelefonen. Kursus i IVK “Learning and Living NVC”. Musikskolelærer i Frederikssund Musikskole. Musikpædagogisk diplomeksamen fra DKDM med guitar og sang. Fysiker og astronom fra Københavns Universitet.

Jeg har valgt at blive hypnotisør, fordi jeg har stillet mig selv spørgsmålet: Hvilke slags færdigheder skal der til for, at mennesker kan leve i medfølelse med hinanden? Svaret er for mig at bruge hypnose som en genvej til at lindre smerte og opfylde drømme, så folk får overskud til igen at se hinanden og sig selv som de smukke, lysende kraftværker de er og altid har været. Hypnose forbinder os med den naturlige glæde i at følge forslag ved helt simple øvelser, som er fri for kritik, skyld eller skam.

I FHHD vil jeg gerne være fortaler for at alle regler og retningslinjer bliver besluttet i samtykke og enighed.

Jeg har specialiseret mig i rygestop.